ontspanningsmassage

Even tijd en aandacht voor jezelf en niets moeten. Een ontspanningsmassage geeft rust en ontspanning aan lichaam en geest. Afvalstoffen worden afgevoerd, blokkades worden opgeheven, spieren worden soepel, stress en vermoeidheidsklachten verminderen. Je kunt kiezen voor een uitgebreide ontspanningsmassage of voor deelgebieden.

                "Ontdek zelf wat voor effect een massage op jou heeft"

Sportmassage / Bindweefselmassage

Bij een sportmassage worden de spieren met een stevige massage behandeld. Door de druk van de handen worden spieren losgemaakt. De doorbloeding komt hiermee weer op gang en de afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor de spieren sneller kunnen herstellen. De afvalstoffen die kramp, (spier) pijn of vermoeidheidsverschijnselen veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Tijdens de sportmassage pas ik ook, indien gewenst of nodig, bindweefselmassage toe.

Sportmassage bevordert een sneller herstel en vermindert de kans op (nieuwe) blessures.

"Een regelmatige massage doet wonderen en zorgt ervoor dat je spieren soepel blijven"

Afslankmassage

Afslanken is vaak een moeizaam proces, afslankmassage biedt hierbij ondersteuning en helpt hardnekkige vetcellen (cellulite) op lastige plaatsen weg te krijgen. Door middel van diepe bindweefsel- en cuppingtechnieken worden de vetcellen en cellulite grondig aangepakt waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. Het gaat bij deze massagevorm niet om gewichtsverlies maar om het verstrakken van de huid waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten.

De afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht en is een goed alternatief voor lyposuctie. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechnieken wordt de huid niet alleen mooier en gladder maar wordt ook de omvang minder.

Een behandeling duurt (per zone) 30 minuten. Resultaten zijn niet direct zichtbaar in één behandeling, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Het resultaat is mede afhankelijk van voldoende beweging en gezonde voeding. Tijdens de massage wordt een bodygel gebruikt die de afbraak van vetcellen optimaal ondersteund.

De behandeling beginnen we altijd met een intake-gesprek waarin we het behandelplan af stemmen op de verwachtingen en de te behalen doelen en resultaten. Per kuur behandelen we één zone van het lichaam. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de armen, buik, billen, heupen en benen.

Om te ervaren wat de afslankmassage met je doet kost een introductiebehandeling € 55,00. Een kuur van 10 behandelingen voor één zone kost € 400,00.

Contra-indicaties

Absoluut: ziekte met hoge koorts, hartklachten, algehele malaise (niet nader geduide toestand van vermoeidheid en niet goed voelen), overmatige histamine reactie van de huid gepaard gaande met jeuk, hemofilie, bij gebruik van bloed verdunnende middelen, defecte huid (contra-indicatie van plaats) zwangerschap en een allergie voor de ingrediënten van de body contour gel(zeewier extract/menthol)

Relatief: spierspasme, maligne (kwaadaardige) tumoren, ernstige neurologische aandoeningen.

                                                                    "Make time for yourself"