Fit in 15 - 20 minuten

bedrijfs-STOELMASSAGE

Wist je dat ziekteverzuim voor 80% uit stress bestaat? Stoelmassages op kantoor zijn ter bevordering van de gezondheid van werknemers. Minder stress, goede gezondheid, verzorging van lichaam en geest. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Rebalance Massage wil, net als jij, het beste uit medewerkers halen. Rebalance Massage geeft de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele stoelmassages op locatie.

        “Een stoelmassage geeft bewustwording, ontspanning en energie op de werkvloer”

Een stoelmassage is een effectief ontspanningsmoment van ongeveer 15 minuten. Tijdens de stoelmassage worden, door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen, alle lichamelijk functies gestimuleerd. Stoelmassage verlaagt zowel fysieke als mentale spanningsklachten, verhoogt het energieniveau en vergroot de arbeidsmotivatie. Dit levert duurzaam resultaat op en vitale en blije medewerkers. De massage wordt uitgevoerd op een speciale stoel en je kunt je kleding aanhouden. Zo is de massage laagdrempelig en daardoor zeer geschikt om op het werk of evenementen te geven.

Voordelen van massage op het werk

  • Minder èn korter ziekteverzuim
  • Vermindert werkstress
  • Verhoogt de productiviteit en het werkplezier
  • Medewerkers ontspannen en vitaliseren
  • Wegnemen van pijntjes
  • Fysieke klachten worden voortijdig opgespoord

werkkostenregeling (wkr)

De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Om deze reden vallen de kosten die bedrijven maken voor het inhuren van een stoelmasseur onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffing).

Een stoelmassage of reflexzonemassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:

  • Je hebt als werkgever een arboplan
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

Bedrijfsmassage valt onder de nihilwaardering en hoeft niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan de werknemers besteed kunnen worden.

stoelmassage op evenementen

Een heerlijke ontspanningsmassage tijdens een beurs, gezondheidsweek, festival, open dag, presentatie of ander evenement wordt altijd met veel enthousiasme ontvangen. Bezoekers kunnen in alle drukte even lekker bijkomen en weer opladen. Rebalance Massage kan een ontspannen bijdrage leveren aan het succes van een speciale gelegenheid.

Een korte stoelmassage van 10-15 minuten is al vanaf 2 uur te boeken.

Het resultaat

Als ondernemer wil je natuurlijk wel weten wat de investering van een stoelmasseur op de werkvloer jou en je onderneming gaat opleveren.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat, indien er regelmatig gemasseerd wordt, de stoelmassage preventief werkt tegen stress, werkgerelateerde klachten en burn-out.

Al na drie maanden is er merkbaar resultaat met betrekking tot energieniveau, ontspanning en klachten.

                 “Het effect van een massage is direct na de eerste massage al voelbaar!”

Tarieven

Bedrijfsmassage
15 minuten                                                € 15.-
20 minuten                                                € 18.-

Evenementenmassage
Stoelmassage per uur                                € 60.-

Het tarief is inclusief b.t.w. en materiaal. De reiskosten bedragen € 0.20 per kilometer buiten een straal van 15 km.
Al vanaf 9 stoelmassages komt Rebalance Massage graag bij u op locatie de stoelmassages verzorgen. De minimale duur bij evenementen, zoals vitaliteitsdagen, beursdeelname etc. is 2 uur.

Door gebruik te maken van een online reserveringssysteem neemt Rebalance Massage de organisatie van de massages voor je uit handen.

zit er niet tussen waar je naar op zoek bent?

Op basis van je individuele wensen is het mogelijk om een op maat gemaakt aanbod aan je voor te stellen. Tijdens een persoonlijk gesprek en een gratis proefmassage nemen we alle wensen door zodat de dienstverlening daarop aansluit.

gratis stoelmassage ter kennismaking

Wil je gratis kennismaken met stoelmassage van Rebalance Massage? Maak dan een afspraak via annelies@rebalancemassage.nl of per telefoon 06 – 38729651. Ik kom graag langs voor een demonstratie.